Idyl og afslapning på Vejlefjord

NorthSide 2019

Så startede festivalsæsonen for os. Fra torsdag til lørdag var vi til NorthSide 2019, og vi havde os en FEST! <3

Som mange af jer måske ved, så har NorthSide en ret speciel betydning for os. Sidste år blev vi nemlig gift – for anden gang – på NorthSide, som I også kan se på billedet herunder.

Vi kunne dog ikke blive gift for tredje gang, da der ikke var bygget en kirke i år. Men jeg mødte til gengæld et par fans, der lovede os, at de ville vie os, hvis de mødte mig og Kathrine sammen på pladsen. Jeg så dem desværre aldrig igen – men hvis I læser med, så tak for tilbuddet 😀

Screengrab: ‘Gift ved første blik’ sæson 5, afsnit 6 (DR).

Torsdag var jeg alene på pladsen, da Kathrine ikke kunne få fri om fredagen, og det ville have været lidt hårdt for hende at skulle op og undervise skoleelever dagen efter en udmattende NorthSide-dag. Men det gav mig dog chancen for at lege fotograf! Så jeg brugte simpelthen det meste af dagen på at være i pressegraven og tage billeder helt up close af de forskellige bands og artister. I kan se nogle af mine billeder længere nede.

De eneste koncerter, jeg så i deres helhed om torsdagen, var Alice in Chains og Tame Impala. Og for at det ikke skal være løgn, så fangede jeg et plekter fra Alice in Chains!!! Det er første gang nogensinde, jeg har fanget noget, der er blevet smidt ud til publikum ved en koncert. Denne gode start på torsdagen blev overgået af Tame Impalas fantastiske koncert om aftenen. Jeg kendte dem faktisk ikke så godt før NorthSide, men det sker typisk hvert år, at der er det der ene band, som jeg “opdager” og bliver vilde med – og i år var det Tame Impala.

Om fredagen blev jeg endelig joinet af min kære hustru <3. Vi var begge enige om, at fredagen havde det klart bedste program. Vi startede med at se Gnags efterfulgt af den amerikanske hip-hopper Nas og dernæst L.O.C. Nas var den artist, jeg havde set mest frem til, og L.O.C. var den artist, som Kathrine havde set mest frem til. Ingen af dem skuffede. At skråle med på L.O.C.’s “Du Gør Mig” var måske årets højdepunkt for Kathrine – det rivaliserede muligvis endda vores årsdag, haha 😀

Andre højdepunkter fra denne dag var bl.a. Major Lazers vilde scene-show, at møde Jon fra ‘Den Store Bagedyst’ og at komme op på storskærmen.

Men vi var allermest særligt glade for endelig at møde Ida og Mads – vinderne af den seneste sæson af ‘Nybyggerne’. Kathrine og Ida har skrevet lidt frem og tilbage på Instagram – endda nok til at Realityportalen skrev en artikel om det. Vi stod sammen til New Order og Mark Ronson, og vi mødte også flere af deres venner. De var simpelthen de rareste mennesker. Det er forhåbentligt ikke sidste gang, vi møder dem.

Vi ser New Order sammen med Ida og Mads fra ‘Nybyggerne’

Min Instagram post blev vist på storskærmen :O

Jeg mødte Jon fra ‘Den Store Bagedyst’. Nej, det er IKKE sved på min skjorte, det er en mærkelig skygge!

Om lørdagen sov vi længe, for vores kære fusser var lidt medtagede efter det hårde fredagsprogram :D. Vi så lidt Oh Land, Peter Sommer og Keane på afstand, før vi endelig gjorde os klar til at nyde The Minds of 99. Deres sang “Ung Kniv” er måske min yndlingssang på dansk fra nyere tid, og deres koncert levede 100% op til forventningerne.

Til at slutte NorthSide af begav vi os hen til “Sideshow”-området – et område hvor der er lidt “anderledes underholdning”, såsom gøglere, burlesque-damer og folk, der spyr med ild. Vi havde varmt fået anbefalet “Electric Cabaret” – og måske farvede anbefalingen os en smule, for til trods for et par underholdende indslag, blev vi nok en anelse skuffede over, at det mest var et burlesque-show. Ikke desto mindre var det rart at sidde ned og få et afbræk fra det normale musikprogram, så vi også igen kunne blive ladet op til Suspekt, der lukkede NorthSide af i overlegen stil.

Sidste år var Kathrine ikke helt lige så glad for festivaloplevelsen, men i år varmede hun meget mere op til det. Vi fik skabt en bedre balance mellem at se koncerter og at lave andre hyggelige ting. Derudover elsker hun at være uden for i det gode vejr, og hun nød også meget at tage noget fedt festival-agtigt tøj på, som man ellers ikke normalt har på til hverdag – især som folkeskolelærer. Og så var alle folk bare skide søde, når de kom og sagde hej til os <3

Vi ser allerede frem til vores næste festival sammen, Tinderbox, om blot et par uger. Ses vi der? 😀

Vi blev desuden interviewet af B.T. derude, hvis I vil se lidt video med os derude fra.

Stemningsbilleder

Kathrine fortærer mad sammen med Henriette, som også var med os ude på festivalen

Folk får taget selfies med Sideshow-maskotten

Nogle søde fans der hilste på os

NorthSide delte i år hold-kæft-bolsjer ud i et forsøg på at få folk til at koncentrere sig om og nyde musikken

Kathrine leger model med sine nye øreringe, mens der er lidt Peter Sommer i baggrunden 😀

En af de mange mobiltelefoner, der har travlt med at filme Alice in Chains koncert

Chick’a’nara – vores første måltid på NorthSide i år

Meget vise ord!

Nogle publikummere med lidt bedre udsigt end andre

Nogle meget glade Khalid fans med front row seats

Billeder fra Sideshow

Der bliver leget med ild

Nogle sjove karakterer gør sig klar til at se Electric Cabaret

Uhyggelig skikkelse laver imponerende show på stylter

Amazonkrigere – eller måske valkyrier, jeg kan ikke helt huske det 😀

En sexrobot gør oprør

Silent Disco at night

Billeder fra pressegraven

Foals

Masego

The Streets

Mike Skinner fra The Streets hopper ud blandt publikum for at skåle

Khalid

L.O.C.

De to NorthSide-værter, Pelle og Nicholas

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idyl og afslapning på Vejlefjord