Ægteskabsannoncer fra gamle dage

Vores yndlings… alting

Her står vi ved siden af hver vores yndlingsperson <3

Det er altid sjovt og spændende at snakke om, hvad man bedst kan lide af forskellige ting – særligt fordi det kan sige meget om en person. Så vi fik lyst til at dele hinandens yndlingsting med hinanden – og jer. Der var flere af tingene nedenunder, vi endnu ikke vidste om hinanden, før vi lavede dette indlæg.

 1. Yndlingsfilm
  Kathrine: ‘Stuck in Love‘. Logen Lerman er helt fantastisk i den. Den giver et dejligt indblik i kærlighedens mulige problematikker, og samtidig er det en smuk og tudeværdi kærlighedsfilm.

  Michael: ‘The Prestige‘. En meget velfortalt historie om to konkurrerende tryllekunstnere (Hugh Jackman og Christian Bale), der ofrer alt i kampen om at overgå den anden. Det er en film, hvis handling i høj grad (og nok også bevidst) spejler, hvordan man også bygger et trick op inden for magi, hvilket giver filmen et interessant dobbeltlag.

 2. Yndlingssang
  Kathrine: ‘Du Gør Mig’ med L.O.C. Det har den været, nok siden den udkom i 2005. Den rammer mig bare lige i hjertekuglen.

  Michael: ‘Bohemian Rhapsody’ med Queen. I en tid, hvor simple popsange med overdrevent repetitiv lyrik skrives af 10+ personer, er det utroligt at tænke på, at Freddie Mercury skrev den bedste sang nogensinde (hvis du spørger mig) ene mand. Det er simpelthen bare den mest storartede, fjollede og overraskende catchy rocksang.

 3. Yndlingsbog
  Kathrine: ‘Talking It Over’ af Julian Barnes. Det var en bog, jeg fik gratis. Men det var bare ret fedt med den skiftende synsvinkel på et trekantsdrama, og det var den første bog i lang tid, som fangende min opmærksomhed og interesse.

  Michael: ‘Moon Palace’ af Paul Auster. Det er en ung mands dannelsesrejse blandet med mystik, utrolige tilfældigheder og tragisk kærlighed. Det er svært at beskrive bogen, fordi den ikke rigtig kan genrebestemmes, men læseværdig er den!

 4. Yndlingsserie
  Kathrine: ‘Modern Family’ (Netflix) til sjov, og ‘A Handmaid’s Tale’ (HBO) når det skal være lidt mere seriøst og med stof til eftertanke.

  Michael: Selvom det er kedeligt at sige, fordi så mange elsker den, så må ‘Game of Thrones’ (HBO) være min yndlingsserie, selvom de sidste par sæsoner ikke var helt lige så gode som de første. Hvis vi snakker reality shows, så må det være ‘Survivor’ (CBS), den amerikanske version af ‘Robinson Ekspeditionen’.

 5. Yndlingsmaleri
  Kathrine: ‘The Swing’ af Jean-Honoré Fragonard. Vi analyserede det, da jeg læste dansk på læreruddannelsen, og måske er det bare fordi, jeg ved så meget om historien bag, at det gør billedet interessant for mig. Men derudover er det jo også bare nogle sindssygt flotte farver og flot arbejde.

  Michael: ‘Green Town’ af Friedensreich Hundertwasser. Et stykke abstrakt kunst med flotte, stærke, grønne farver. Det var lige tilfældigvist det maleri, der gjorde særligt indtryk på mig, da jeg besøgte Hundertwasserhaus-kvarteret i Wien på en interrail-tur tilbage i 2010.‘The Swing’ til venstre – og ‘Green Town’ til højre.

 6. Yndlingsspil
  Kathrine: ‘Hint’. En klassiker! Den har de gode “drama” elementer, der er lidt viden med, det går godt med lidt alkohol, og så er det et dejligt socialt spil.

  Michael: ‘Resistance’ eller ‘Werewolf’. Det er meget det samme type spil. Det er et selskabspil, der grundlæggende handler om, at man enten er god og skal gennemlure, hvem de onde er, eller at man er ond og skal skjule sin identitet fra de gode.

 7. Yndlingscomputerspil
  Kathrine: ‘The Sims 4’. Ja, jeg er basic, and I love it! Jeg kan blive ret opslugt i en familie i en periode, men jeg hader bare, at de andre familier bliver ældre imens! Kender I til en måde at få det til at stoppe på?

  Michael: ‘Overwatch’. Det spil, jeg nok har brugt mest tid på i mit liv, er ‘World of Warcraft’, men det var helt tilbage i mine teenageår. Overwatch har jeg derimod brugt en god del tid på de sidste par år (jeg har faktisk også spillet det med Nicolas fra sidste sæson), og jeg synes, det er et helt perfekt first person shooter spil, da man har mulighed for at spille med mange forskellige “helte” med hver deres forskellige evner.

 8. Yndlingsmad
  Kathrine: Taco salad. Haps! Nachos – good, spicy meat – good, salad and guacamole – good. Og så bland det sammen til en stor blanding, og så er der en lille bid af himlen i hver mundfuld!

  Michael: Lasagne. Jeg har faktisk en mad-vurderingsskala, der går fra “0 til lasagne”. Jeg er en vaskeægte Garfield – jeg ville glædeligt spise lasagne hver eneste dag resten af mit liv.

 9. Yndlingsdrikke
  Kathrine: Pepsi Max. For tiden er jeg særligt vild med den med et twist af lime.

  Michael: Faxe Kondi hvis det skal være sodavand, og Pina Colada hvis det skal være med alkohol i. Hvis det ikke var fordi, det var en dyr fornøjelse, og at man blev fuld af det, kunne jeg faktisk også finde på bare at sippe Pina Colada hele dagen lang 😀

 10. Yndlingsslik
  Kathrine: Surt slik eller chokolade med fyld af en slags.

  Michael: Sure kastanjer. Når jeg tager i biografen og bliver fristet til lige at skulle fylde en slikpose op, så plejer jeg udelukkende at fylde den op med sure kastanjer. Det er generelt et træk for mig, at når jeg kan lide noget, så holder jeg mig virkelig til det! 😀

 11. Yndlingssoveposition
  Kathrine: Den hedder vist “Sky Diver”. Det er bare lækkert!

  Michael: Enhver position der gør, at jeg kan føle, der er noget bag mig. Kathrine og jeg ligger ofte numse mod numse, og når jeg vender mig om, så ligger jeg op mod radiatoren i stedet.

 12. Yndlingsaktivitet på en date
  Kathrine: Escape room. Jeg har kun været på en af disse dates. Det var med Michael, og det er så fedt! Så hvis det var til at betale sig fra at gøre et par gange om måneden, så ville det klart være det, vi gjorde mest, hvis det stod til mig 🙂

  Michael: Hmm, den er svær. Måske at besøge en forlystelsespark, fordi der er så mange muligheder. Der er både vilde og romantiske forlystelser, og der er mulighed for at slappe af og spise. Men Kathrine fik det dårligt, da vi besøgte Tivoli Friheden sidste år, så første forsøg på en forlystelsespark var måske ikke så vellykket, som det kunne være 😀

  Har I mon nogle af de samme favoritter? 😀

10 kommentarer

 • Anne

  Angående sims 4 ligger der en del.muligheder på youtube og div. Fora. Du kam blive nødt til at gemme dem du ikke vil have aldring på som individuelle spil, selvom det er i samme by. Ellers er der en del snydekoder der kan gøre sims unge igen. De er nemme at finde online:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne

   Tusind tak for dit svar. Jeg har funder ud af, at man kan gøre det i spilindstillinger, så nu er mine familier reddet 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Katrine: igen, jeg elsker at du også spiller the sims 😀 😀 😀
  Jeg mener der er noget med, at når du klikker på de tre prikker i spillet, skal du gå til spillets valgmuligheder og der efter spillemuligheder. Og så kan du sætte aldringen til / fra der.
  Ellers kan man også ved hjælp af koden ¨death.toggle¨, undgå at en simmer dør 😀
  Håber det virker 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Samme yndlingsfilm som Michael.
  Samme yndlingsmad som Kathrine.
  Samme yndlingsslik som Michael.
  Escaperoom vil jeg rigtig gerne prøve og tivoli med mere elsker jeg, nu vildere nu bedre 🙂
  Aften hilsner til jer to skønne folk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, fik lige lyst til mexcimad der – spicy kød, gucamole, majs, salsa og ost sammen holder bare. I Aalborg har vi Chidos som laver deres egne majschips og egen ostesauce – fårk, det er godt.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej A

   Det er bare så lækkert!!! Uha, hvis vi kommer til Aalborg, kan det da være, vi lige skal forbi der! Tak for tippet 😀

   Mvh. Michael og Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Virkelig et godt og hyggeligt indlæg, jeg ELSKER at læse på jeres blog! 🙂 Angående med sims 4, gør du det vidst inde i spilindstillinger. Hvor jeg mener det kun er den husholdning du spiller med bliver ældre og de andre bliver først ældre når du spiller op dem igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla

   Årg det er vi glade for at høre <3

   Tusind tak! Jeg fandt det, og nu kan jeg spille sims i timevis, uden at bekymre mig 😀 haha

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ægteskabsannoncer fra gamle dage