Sådan ser vores hverdag ud

10 ting jeg elsker ved Michael

Et parbillede fra vores rejse til Marokko, vi aldrig har fået postet!

Okay, der er seriøs risiko for alt for meget fløde i det her indlæg. Men det er jeg okay med, for selvom det nødvendigvis ikke virker sådan i programmet, så er jeg meget vild med komplimenter og søde ord, og gerne masser af dem! Så her kommer min liste med 10 grunde til, at jeg elsker Michael! (ikke i prioriteret rækkefølge)

 1. At jeg aldrig føler mig forkert. Det her er den, som jeg har sagt allermest til medierne. Den er så vigtig! Med Michael er jeg aldrig forkert. Jeg har ikke det forkerte hår, forkerte tøj, forkerte make-up, og jeg er ikke forkert pga. mine holdninger eller værdier. Bevares, vi er forskellige, og vi er også nogle gange meget bevidste om vores forskellighed, men han accepterer mig og elsker mig, også selvom jeg går mere op i rengøring, og også selvom jeg bliver lidt pigesur.
 2. Hans empati. Jeg kender nok ikke nogen, der er mere empatisk end Michael. Han er så god til at forstå hvordan og hvorfor, jeg føler, som jeg gør, og sådan set også alle andre. Det er fantastisk at se, hvordan han formår at forstå de mennesker omkring ham og gøre dem trygge, glade og tilpasse.
 3. Hans måde at kommunikere på. Vi har stadig ikke haft vores første skænderi, men det er altså ikke fordi, vi ikke har været uenige eller er kommet til at såre hinanden. Vi har ikke haft vores første skænderi, fordi vi er så gode til at snakke ordenligt, roligt og empatisk med hinanden. Selv når Michael er ked af det eller frustreret over mig, formår han at være rolig og rationel i sin kommunikation, og det elsker jeg ham for.
 4. Hans humor. Michael er skide sjov! Jeg elsker de tossede ordspil! Den morgengave, jeg gav Michael, var en boks med små sedler med ting, han kunne gøre, for at gøre mig glad. På en af dem stod der, “dårlige ordpuns”, og jeg elsker det stadig!
 5. Hans intelligens. Michael er intelligent, også mere end gennemsnittet, og det elsker jeg. Vi kan have nogle, for mig, meget stimulerende samtaler om alting, og han er dygtig til det, han gør, og hurtig til at lære og forstå nye ting. Det er altså super sexet!
 6. At han altid er der for mig. Jeg ved, som i virkelig ved, at hvis jeg har noget på hjerte, noget der bekymrer mig, stort eller småt, så er Michael der for mig. Den tryghed er guld værd! Jeg har meget livlige drømme, og når jeg vågner fra mareridt om natten, så er Michael der også til at holde om mig og trøste mig.
 7. Hans interesser (er de samme som mine). Michael har nogle dejlige interesser. F.eks. brætspil, kulturelle begivenheder, computerspil osv. De er så dejlige, og det bedste er, at de er de samme som mine! 🙂
 8. Hans ærlighed. Michael er ærlig, så jeg skal aldrig gætte, hvad han tænker og føler, eller være i tvivl om, om han siger sandheden.
 9. Hans forudsigelighed. Det lyder virkeligt usexet. Forudsigelighed… Men det er det ikke. For hvor er det bare dejligt at have en mand, jeg altid ved, hvor jeg har. Jeg skal ikke være i tvivl om, hvordan han kommer til at reagere, eller om han gider noget, for jeg ved det. Han ændrer sig ikke bare lige og lader ikke en dårlig dag gå ud over andre.
 10. Hans udseende. Bevares, han ser jo hammer godt ud! Og han ligner lige sådan en, som passer til en som mig. <3

Hvad elsker I mest ved jeres partnere? 😀

12 kommentarer

 • Anja

  I bliver forhåbentligt hyret af et seriøst ugeblad eller TV-program som brevkasseredaktører/parforholdseksperter, ikke? Jeg tror , at mange ville have godt af at få lidt råd og vejledning fra et velfungerende (ægte)par som Jer to. Og så skader det jo ikke, at I er velformulerede og sjove samtidig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, Anja, det synes vi faktisk ikke er en så ringe idé endda – og tak for de søde ord 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er du sød og sikke en kærlighedserklæring til din gode halvdel 🙂
  I passer så godt sammen på alle mulige måder og der gjorde de et godt match, dem bag 🙂
  At hvile i sig selv og altid huske disse 3 ord (accept, respekt og tolerance) så kommer I/vi alle langt.
  Tak for en dejlig blog, som også afspejler jeres rolige sind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Tusind tak! Det er jo vigtigt at huske sig selv på, hvorfor man elsker hinanden 😀
   Det er vi så enige i, det er næsten helt utroligt! 🙂
   Det er tre gode ord at have med, tak for dem!

   Selv tak, og tak fordi du følger så trofast med <3

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  For hulan da også – man KAN da kun knuselske jer to… <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Empati er så vigtigt – min kæreste er åndssvagt betænksom, og så hittepåsom over for dem han kan lide. Både i forhold til mig, hvor han fx igår forberedte to retters menu, bare ud af ingenting. Eller når han tager en fridag for at kører til midtjylland og sove hos sin syge gamle mormor – men også når det kommer til min familie, hvor han altid tilbyder at give lifts, selv finder på og indkøber gaver til mine forældre og kører forbi min lillesøster med en pose slik og smider i postkassen – det er altså helt fantastisk skønt, at kunne blive glad for hans naturlige opførsel i den retning.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder som om, at du har skudt papegøjen! En helt faktisk kæreste du har fået dig der <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi L.

  Hvor jeg dog bare elsker at følge jer to og er SÅ glad på jeres vegne over den kærlighed I har fundet i og med hinanden. I er et skønt par <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Heidi

   Årh hvor er du sød! Vi er glade for, at du følge med hos os, og bliver glad af at dele vores gode oplevelser med os 🙂 <3

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg elsker at min partner stadig (efter 31 år) gider pranke mig og at vi stadig har det skide sjovt sammen. Jeg elsker han er den bedste far mine børn kan ønske sig. Jeg elsker at han stadig er en flot fyr, at han er rar, omsorgfuld og at vi stadig kan “Slå en pind i jorden” og give den fuld gas. Og jeg elsker at han absolut ikke er sin alder bekendt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karin

   Haha, han lyder som en helt fantastisk mand! Pranks kan være så sjove, men det er jo også skønt, at han har så meget mere, og er så god en mand for dig! Tillykke med kærligeheden <3

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan ser vores hverdag ud