Vores rigtige bryllupsrejse - i Marokko

5 sjove ‘Gift ved første blik’ jokes, lege og tests

Af gode grunde er vi særligt glade for ‘Gift ved første blik’, men kan du heller ikke få nok af dette fantastiske program? Så har jeg her lavet en liste over 5 af de sjoveste jokes, lege og/eller tests, som vi stødte på i løbet af årets sæson.

Drukspillet: GVFB Edition
Hos Vice var de så glade for denne sæson, at de besluttede sig for at lave et drukspil. Ja, faktisk lavede de endda en opfølger. Spillet har både en simpel og en udvidet version, men grundlæggende handler det om, at du (eller andre) skal drikke, når bestemte ting sker i programmet.

Nogle af mine personlige favoritter:

 • “Drik, hver gang Michael giver Kathrine et kompliment”
 • “Drik én tår for hver af de ting, Michael får lov til at bringe ind i Kathrines hjem.”
 • “Tag et shot, hvis Stefan nævner sin guldelefant (ikke en metafor).”
 • “Tag et shot, hvis Kathrine viser Michael sine bamser (rent faktisk en metafor).”
 • “Bund, hver gang Carsten hentyder til sex. (Hardcore version: Bund også, hver gang Carsten taler om mad)”
 • “Initiativskål (Fælles-skål hver gang nogen savner initiativ)”

Ronnie og Carstens hunde deltager i podcast
Der findes åbenbart en podcast, der hedder “Uden Pis Jeg Kan Tale Med Hunde”. Det er et ret unikt og sjovt koncept, hvor værten simpelthen taler med hunde – altså ikke rigtige hunde, men gæster der udgiver sig for at være hunde, mens de snakker normalt menneskesprog.

Og i anledning af sæsonfinalen til ‘Gift ved første blik’ blev der udgivet en podcast, hvor Ronnies og Carstens hunde – i programmet kaldt Tyson og Bongo – er inviteret ind i studiet. Og ja, til de inkarnerede fans, som er forvirrede, så er det ikke de rigtige navne. I virkeligheden hedder de to hunde henholdsvis Kenzo og Jasko. Men det er en ret humoristisk podcast, hvor de selvfølgelig kommer ind på, hvordan Carstens hund har det med “kun” at have tre ben, og hvordan Ronnies hund har det med ikke at må slikke Cecilies ben.

Carsten og Jasko. Screengrab: ‘Gift ved første blik’ sæson 5, afsnit 2 (DR).

RokokoPosten tager lidt pis på Carsten
Til dem der ikke kender RokokoPosten, så bringer de udelukkende fiktive nyheder. Og de bragte da selvfølgelig en nyhed, om hvordan Carsten fra ‘Gift ved første blik’ opgav Siri efter kun to dage.

Siri er den virtuelle smartphone-assistent, man kan snakke med, hvis man har en iPhone. Som artiklen beskriver, så kan Carsten simpelthen ikke forstå, hvordan ham og Siri kunne være blevet sat sammen, for de var et super dårligt match. Jovist, Siri var en flot sag med “bløde kanter og skarpe farver”, men Apple var altså en dealbreaker, og hun var ikke villig til at skifte styresystem. Måske endnu værre var det dog, at Siri havde en masse skavanker og ikke var klar på intimt samvær. Det er altså heller ikke nemt, når man spørger Siri, om hun er klar på noget frækt, og hun som svar giver adressen på et nærliggende bilværksted.

Test dig selv: Hvilken ‘GVFB’ deltager minder du mest om?
Som I kan se på det øverste billede, så tog jeg selv denne test. Og til min store overraskelse er jeg kun 27% Michael. Det ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal forholde mig til. Men det er nu alligevel dejligt nok, at jeg trods alt var mest mig selv – og at Kathrine kom ind på en andenplads.

Det er en kort og sjov test på blot 11 spørgsmål, som I kan finde nederst i DR1’s artikel her. Fortæl os meget gerne i kommentarerne, hvem I minder mest om 😀

#TueogTonysTVKlub
Sidst, men ikke mindst, vil jeg også gerne give et shoutout til Tue og Tonys TV-Klub. De to værter, Tue Blædel og Tony Scott, lavede i løbet af sæsonen en god og underholdende ugentlig podcast om ‘Gift ved første blik’.

Men det fedeste var, at de også fik samlet folk på Twitter. Her brugte folk hashtagget #TueogTonysTVKlub og kom med sjove kommentarer i håbet om at blive citeret i podcasten. Men det var også her, at vi måtte sande, at nogle af vores idoler talte ondt om os (selvfølgelig for sjovt)!!! Det var en meget bizar oplevelse. Et eksempel var P3-radioværten Line Kirsten, som Kathrine er meget stor fan af. Hun skrev på Twitter:

“Kathrine har virkelig slået op på første side af “What to wear on a festival – for basic bitches” inden Northside, hva? #tueogtonystvklub”

Line henviser her til, at Kathrine dukkede op til musikfestivalen Northside med en blomsterkrans på hovedet til at matche sin blomsterrygsæk, hvilket måske er lidt kliché. Men Kathrine kan godt tage en joke, så hun kom med sit modsvar på Instagram:

😂

6 kommentarer

 • Susse

  17% Kathrine, 17% Michael 🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er 18% Stefan. 15% Cecilie og Michael. Men der er jo heller ikke så mange svarmuligheder ved de første spørgsmål. Man kan ikke svare at man ikke ønsker børn 😂 så måtte svare ‘muligvis’.
  Jeg har elsket at følge jer i programmet 😍 I er simpelthen så søde og gode sammen og som nyudklækket single er jeg nok en smule misundelig. 😂 Ønsker jer alt det bedste fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna

   15% mig er da ikke helt så ringe 😉

   Og tusind tak! Jeg håber, at du også på et tidspunkt finder kærligheden 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Wehuu, jeg minder mest om Kathrine 😀
  Og dét er jo bestemt ikke en dårlig ting 😉
  Dejlig mandag til jer og tak for en super hyggelig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine

   Det er bestemt ikke en dårlig person at minde om, hvis du spørger mig 😉

   Mange tak, og god mandag til dig også! Faktisk har vi i dag fejret Kathrines fødselsdag, så det har været en rigtig god mandag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores rigtige bryllupsrejse - i Marokko