Bali i billeder

Siden sidst #13

Siden sidst:

 1. Vi har fået æren af at være ugens gæsteredaktører på Politikens kærlighedsbrevkasse!!! Læs vores indlæg her.
 2. Nedpakningen er officielt begyndt. Vi har fyldt to flyttekasser med bare brætspil! Lige nu er der 11 dage til, vi skal flytte ind i vores nye lejlighed. I kan se billeder fra lejligheden her.
 3. Apropros flytning kommer vi til at have to kvadratiske stuer en suite, men hvordan gør man så lige med en tv-stue i den ene? Vi synes, det er lidt problematisk, når man har en dobbeltdør i midten af væggen mellem de to rum. Så vi har forsøgt at komme på forskellige løsninger med Sims – se billedet under 😀
 4. For et par uger siden var vi til forpremiere på den nye TV 2-krimi ‘DNA’ (i forbindelse med Michaels arbejde), hvor Kathrine fik sin debut som interviewer og blev helt nervøs over at skulle stille spørgsmål til Anders W. Berthelsen, haha :D. Kathrine blev i øvrigt helt fanget af serien og insisterer på, vi skal se den færdig. Har I set den?
 5. Derudover har vi været til forpremiere på ‘Mugge og Vejfesten’, en ny animationsfilm af Wulffmorgenthaler. Og både Mikael Wulff og Anders Morgenthaler genkendte os! Mikaels første kommentar til Michael var, “Altid tag gamerstolen med”.
 6. Nerd alert: Woohoo, Astralis vandt “VM” i Counter-Strike for fjerde gang! Til dem, der ikke er lige så meget nørd som Michael, så er det altså kæmpestort og en rekord, der ikke lige bliver slået foreløbigt. Det kan Danmark godt være stolte af.
 7. Vi var på Food Festival sidste weekend for første gang. Det var mega sjovt og hyggeligt, selvom det regnede lidt. Vi kunne desværre kun være der i nogle få timer, så næste år regner vi med at tage revanche og være der hele weekenden, så vi f.eks. også når at opleve “DM i Hotdog” og alt det andet spas derude 😀
 8. Kathrines forældre sælger deres dejlige andelsbolig for at flytte ind lige på den anden side af gaden. Så hvis I kender nogen, der mangler en flot andelsbolig i Ikast og nogle mega søde naboer (Kathrines forældre), så fortæl dem lige om den. I kan finde den ved at klikke her.
 9. Kathrine overraskede Michael med en forsinket fødselsdagsgave. Hun havde arrangeret med Michaels venner, at de skulle møde os ude ved et escape room i Stilling. Som dækhistorie havde et af vores vennepar spurgt Michael, om vi ville hente et bord for dem, og det ville vi selvfølgelig gerne! Da vi kom derud, og han lagde brikkerne sammen, blev han så overrasket og glad – det var hans første “surprise” oplevelse nogensinde.
 10. Kathrine var inviteret til et arrangement med Teddy Varimixer, hvor hun lærte at bage surdejsbrød og en Baked Alaska. Det var sjovt og hyggeligt, og hun har allerede bagt surdejsbrød herhjemme også.
 11. Kathrine følger trofast med i programmet ‘Tillykke, I skal have trillinger’. Hun synes, at det ser så hårdt ud, og hun har stor respekt for alle dem der deltager/har trillinger generelt! Det er seriøst arbejde!
 12. Vi var til forpremiere på ‘Helved’, som er lavet af dem, der også har lavet ‘TurboModul’. Det var en sindssygt grineren serie, men vi gik også derfra med noget til eftertanke. Og Uffe Rørbæk er blandt de medvirkende! Den kan ses på Amazon Prime fra den 20. september.

 

Nogle bud på, hvordan man kan indrette tv-stuen (indgangen er den dobbeltdør, der er mellem de to stuer).

Snart klar til at flytte! 😀

Kathrine til Food Festival

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Men vi elsker at høre fra jer, så hvis du synes, indlægget er interessant, eller hvis du har et spørgsmål til os, så bare fyr løs! ;)

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bali i billeder