Siden sidst #5

I Aftenshowet for at snakke om ‘Gift ved første blik’

Screengrab fra Aftenshowet (5. februar, 2019)

Vi var i Aftenshowet i går! Sikke en fornøjelse, men når vi nu bor i Silkeborg, så er der godt nok langt på sådan en højhellig tirsdag. Det var endda lidt presset, for Kathrine nåede ikke sit tog. Hun måtte løbe fra parkeringspladsen ved stationen, mens hun så toget med Michael – og hendes billet – køre væk. Typisk!

Heldigvis kunne hun nå det næste tog fra Horsens, møde Michael derovre, og det hele gik alligevel! Men det er lidt vildt at tage til København for at være der i mindre end en time – for så straks at tage hjem igen 😀

Ny sæson af ‘Gift ved første blik’ på vej
Vi var bl.a. blevet inviteret ind for at snakke om, hvordan det går med os. Se interviewet her.

Som I selvfølgelig ved, så har vi det helt fantastisk, og der sker en masse spændende ting i vores liv. Men vi var der ikke kun for at snakke os selv og kærligheden mellem os, selvom det også var relevant for emnet. Vi skulle nemlig snakke om, at DR1 igen caster til ‘GIFT VED FØRSTE BLIK’!

Vi bakker så meget op om det. For os har det været den bedste beslutning i vores liv! Selvom vi begge i kortere perioder, før vi endelig mødte hinanden, havde kolde tæer, så er vi ovenud lykkelige for, at vi meldte os og gik igennem med den store og livsforandrende beslutning.

Vi har også reflekteret over det her i bagklogskabens lys. Og selv, hvis vi ikke var endt med hinanden, hvilket klart er hovedpræmien, så ville vi stadig have fået så meget ud af processen.

For Kathrine er det vigtigste klart, at hun har lært, at hun er god nok, som hun er. Alle de spekulationer over, hvordan hun nu skulle være for at være mest attraktiv på datingmarkedet, er nærmest blevet gjort til skamme! Ikke bare fordi Michael har vist hende, at hun er dejlig, som hun er, men også fordi den forberedelse, hun fik fra eksperterne, virkelig har hjulpet hende til at forstå og arbejde med hendes bagage på en god og konstruktiv måde. Uundværligt!

For Michael er det den øgede selvsikkerhed og, lidt ligesom for Kathrine, forstærkede tro på, at han er god nok og værd at elske.

Hele ’Gift ved første blik’ processen har været så positiv for os, og vi havde de sødeste og mest professionelle mennesker omkring os, som virkelig har hjulpet os igennem det. Vi kan klart anbefale at melde sig! Dog med det forbehold, at det kræver arbejde, kommunikation og selvindsigt. Og så skal man være obs. på, at det altså ikke er en færdig pakke, man får, ligesom man ikke selv er en færdig pakke!

Aftenholdet var Merete Riisager, Martin Brygmann og Chief 1.

Særligt vil vi gerne opfordre flere mænd til at sende en ansøgning ind. Kvinderne er dobbelt så godt repræsenteret som mændene, og vi synes, det er ærgerligt, at mændene ikke i lige så høj grad er villig til at kaste sig ud i eksperimentet. Vi er ikke helt sikker på, hvad det kan skyldes? Hvad tænker I?

I kan ansøge her. Og I kan læse mere om vores ansøgningsproces her og her.

Held og lykke til dem, der melder sig til. Måske vil det ændre jeres liv 😀

8 kommentarer

 • I var super gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  I er bare to perler 🙂
  Måske mænd ikke har lyst til at stå offentligt frem, mænd kan være mere tilbagetrukne end kvinder-
  men godt I opfordre flere mænd til at melde sig 🙂
  Aften hilsner 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina

   Ja, det kan du godt have ret i. Jeg håber dog meget, at min opfordring gør bare en lille forskel. Jo flere mænd der melder sig til, jo bedre er oddsene også for, at der kan komme nogle rigtig gode matches igen til næste sæson 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  I er simpelthen SÅ skønne at se på! Helt nede på jorden og fuldstændig jer selv, jeg ELSKER det! Man bliver helt igennem varm om hjertet når man ser jer sammen, sådan dybt seriøst! Ih altså, hvor jeg bare ønsker det bedste for jer 😀 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Pludselig tonede I frem på skærmen i aftes! I var kanon gode! Det var sjovt at se og høre jer! Lattermilde Kathrine og seje Michael. I er SÅ skønne at følge! 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼🎯

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #5