Q&A - her er vores svar

Top 10 øjeblikke fra 2018

2018 var det bedste år nogensinde for os begge. Så vi fik lyst til at genopleve det hele lidt og lave en liste over vores 10 yndlingsøjeblikke fra det sidste år 😀

Listen indeholder en blanding af både fælles-øjeblikke såvel som personlige øjeblikke, der betød noget for os.

Nr. 10: Vi er med til ‘Året der gik’
Som vi har også har skrevet om tidligere, så må et af årets højdepunkter for os være, da vi blev inviteret med til ‘Året der gik’. Her havde vi fornøjelsen af at sidde ved siden af Jasmin og Emil fra ‘Den Store Bagedyst’, og vi var da selvfølgelig nødt til at få hapset et selfie! 😀

Derudover prikkede Inger Støjberg os på skulderen for at sige tillykke og give os komplimenter, og ligeledes fik vi en hyggelig snak med Rasmussen, som repræsenterede os ved sidste års Eurovision.

Nr. 9: Kathrine stod fadder
For Kathrine var det en kæmpe ære at stå fadder for sin kusines barnebarn, forståeligt nok. At blive givet den ære og tiltro at være noget for så lille og så fantastisk en skabning, det er helt vildt specielt. Og selvom hun nok ikke har været den bedste til at følge op på, om han nu bliver opdraget med de rigtig kristne værdier, så føles det stadig stort for hende at være hans fadder ❤️

Nr. 8: Michaels arbejdsplads er med til at lancere ny konference/festival i Aarhus
Sammen med en række andre partnere var Michaels arbejdsplads med til at arrangere en kombineret kreativitetskonference og kulturfestival ved navn this., som løb af stablen i efteråret og tiltrak en masse gæster, seje speakers fra erhvervslivet og den kreative industri samt diverse kunstnere. Og det hele blev sluttet af med en topfed koncert leveret af Den Sorte Skole!

For folk inden for lige Michaels branche, var det et super fedt event. Som århusianer-dreng er Michael meget stolt af at have været involveret i et projekt, der var med til at sætte lidt mere fokus på den by, han er født og opvokset i 😀

Pressefoto fra this.

Nr. 7: Vi bliver ‘gift igen’ på Northside Festival
på syvendepladsen finder vi vores bryllup nr. 2 på Northside Festival. Det var vores “vi vælger hinanden” bryllup, dog stadig med et glimt i øjet. Det hele var gakket og skørt, lige i vores ånd! Vi fik også revanche med brudevalsen, som gik meget bedre anden gang. Vi kommer nok aldrig igen til at holde et bryllup med orker og dæmoner blandt gæsterne, og det er nu nok også meget godt 😀

Screengrab: ‘Gift ved første blik’ sæson 5, afsnit 6 (DR).

Nr. 6: Vi ‘finder hinanden’ igen på romantisk bådtur i Edinburgh
Loch Katrine var lidt særlig for os. For selvom vi havde god kemi fra starten, var tiltrukket af hinanden og kunne grine sammen så let som ingenting, så var Loch Katrine det sted, hvor vi første gang havde en følelse af tosomhed. Dagen inden var vi gået lidt skævt af hinanden – det var den dag, den store samtale og alt det tuderi, som I så i programmet, er fra. På Loch Katrine fandt vi så heldigvis hinanden igen, og det var også her, vi for første gang havde følelsen af at høre sammen som et par.

Screengrab: ‘Gift ved første blik’ sæson 5, afsnit 4 (DR).

Nr. 5: Michael møder Michael Laudrup og Flemming Toft under VM-tur i Rusland
Ca. 1 uge efter eksperimentet sluttede, rejste Michael til Rusland sammen med nogle kammerater på en VM-tur. Her var han bl.a. inde og se semifinalen mellem England og Kroatien, som var et helt fantastisk opgør, selvom det jo selvfølgelig skulle have været Danmark, der var i den semifinale i stedet for Kroatien 🙁

Højdepunktet på turen var dog, at Michael endte med at sidde ved siden af selveste Flemming ‘Hutlihut’ Toft og Michael Laudrup!!! Michael endte da også med at benytte lejligheden til at fortælle Flemming en lille joke… Hvorefter Flemming spurgte Michaels ven: “Har hele turen været sådan?” 😂

Nr. 4: Kathrine bliver nomineret til Politikens ‘Undervisningsprisen’
Kathrines største personlige øjeblik var nok, da hendes elever nominerede hende til Politikens ‘Undervisningspris’. En af eleverne skrev bl.a.: “Hun er sjov og den bedste lærer jeg kender. hun laver nogle kedelige timer om til virkelig sjove timer”.

Det betyder så uendeligt meget for Kathrine, at hendes elever værdsætter det, som hun gør for dem, og de kan se, at hun vil dem det bedste. Det er det største, man kan få som lærer.

Forsiden af fagbladet ‘Folkeskolens’ oktoberudgave

Nr. 3: Vi fejrer Michaels fødselsdag på “bryllupsrejse” i Marokko
Michaels fødselsdag var bare en rigtig fed dag! Vi var i solrige Marokko, vejret var skønt, og de fleste mennesker var super søde og hjælpsomme.

De største højdepunkter på dagen var klart, da vi red på kameler (og havde to kamel-unger med på slæb også!), og da vi var ude for at køre på quad bikes. Alt i alt var det bare en mega fed dag med sjove oplevelser <3

Nr. 2: Vi flytter rigtigt sammen
På andenpladsen er, da vi officielt flyttede sammen. Ikke bare fordi eksperterne sagde det, men fordi at det var det, vi ville. Michael sagde allerede i august sin lejlighed i Aarhus op, og fra 1. oktober 2018 havde vi fælles adresse i Silkeborg.

Det var ret stort, at vi nu delte adresse, økonomi og fremtidsplaner. Nu var der ikke nogen “nem vej ud” længere, vi havde valgt hinanden for good <3

Nr. 1: Vi bliver gift – uden at have mødt hinanden før!
Ingen kan vel være i tvivl om at det at blive gift for åben skærm med en, man aldrig har mødt før, må være det ultimativt vildeste nogensinde! Den stress og spænding i de 14 dage op til, at vi skulle giftes, endte endelig i en kæmpe forløsning, da vi så hinandens smilende ansigter. Allerede efter meget få minutter følte vi en ro og ligefremhed i relationen til hinanden.

Det kan føles helt umuligt at beskrive, hvordan det egentlig føltes, men vi føler stadig sommerfuglene i maven, hver gang vi ser dette øjeblik 😀

Screengrab: ‘Gift ved første blik’ sæson 5, afsnit 1 (DR).

2018 har været det vildeste år for os begge, og vi tvivler stærkt på, at noget fremtidigt år kommer til at toppe ‘vildheden’ af 2018, men vi håber bare på, at lykken varer ved, og at vi får en masse andre gode oplevelser og minder.

2 kommentarer

 • Emil

  Det kan vel godt være en større oplevelse at vinde sådan en konkurrence som X-Factor ikke🤔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ja 2018 var et godt år for jer.
  Børn kommer nok til at toppe den 🙂
  Hilsner herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A - her er vores svar