Er du stand-up komiker?

Inspiration til julefrokost-outfit

 

1 Grøn kjole / 2 Sorte pumps / 3 Guld øreringe / 4 Sort pailletkjole / 5 Guld armbånd / 6 Guld pumps / 7 Sort taske / 8 Sød, sort kjole / 9 Store guld øreringe / 10 Sort lak-taske / 11 Pom pom stiletto / 12 V-neck kjole / 13 Guld taske / 14 Sort og glitter top

Selvom december først starter på lørdag, så er julefrokosterne allerede begyndt at gøre deres fremtog. Der er den med vennerne, den med familien, den med arbejdet, den med uddannelsen, og så er der også lige en random en, som er kommet ind fra sidelinjen. Når julefrokosterne begynder at snige sig ind, kan jeg simpelthen ikke lade være med at drømme mig væk i nye, lækre outfits til den næste julefrokost. Jeg er ved at være lidt træt af den gamle kending. som ses nedenfor – egentlig mest fordi, at jeg har brugt den SÅ meget!

Jeg har besluttet mig for, at jeg gerne må købe et nyt outfit til dette års julefrokoster. But what to pick? Den søde, simple korte sorte, glitter og glamour for alle pengene, eller skal jeg prøve at eksperimentere med en lidt mere cool og street stil? Valget er svært – hvad ville I vælge?

Personligt er jeg blevet ret forelsket i den smukke pailletkjole, og den kan også gå til nytår. Men er jeg så glam? Jeg er også blevet helt vild med de der guld pumps på billedet – og med den korte, sorte blondekjole, så finder det hele en balance.

Om ikke andet trænger jeg til lidt nyt, så skal jeg bare lige beslutte mig 😀

19 kommentarer

 • Anne

  Du er suoperb, i den kjole du har på, jeg vil foretrække en ellen anden bodycon til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne

   Tusind tak! Jeg er nu også ret glad for den. 🙂 Men sådan en bodycon kjole, kan godt gøre mig lidt selvbevist:O

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er på hold ‘den grønne kjole’. Jeg tror bestemt, at den vil klæde dig rigtig meget. Jeg er selv en, der altid vælger sort. De sjældne gange jeg har valgt farver, har det været en succes. God shopping

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone

   Ja, de ting, jeg har i farver, er også virkelig flotte, så jeg bør nok også vælge farver noget mere, end jeg gør. Det ser ud til, at den grønne kjole vinder overlegent – og tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg er sikker på, at den grønne kjole ville være sindssygt flot til din øjenfarve og dit hår 👩🏻👗🎄🍾💄💋
  og så synes jeg, at det er så elegant, når kjoler skærer lige under knæet.
  God december til jer to ❣️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristine

   Meget enig. Det er et ret elegant snit, og du har helt ret i, at det vil klæde min øjenfarve, det havde jeg ikke lige tænkt over faktisk 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Den grønne ville være så flot til dig!! (nr. 1)
  Vælg noget med farver 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Hannah

   Den form plejer at være pæn til mig, ja, og jeg er også ret vild med farven! Jeg har tilbøjelighed til at købe sort, men drømmer altid om farver, så måske det er nu, jeg skal være modig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den grønne er super fin og fræk slids

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke

   Jeg tænker det samme – det er godt nok et svært valg, men jeg bliver mere og mere lun på den grønne også 😀

   Måske min mand har lyst til at købe den til mig… Hint, hint 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg føler mig helt overbevist om at Michael overrasker dig med nr. 1 ❤️ Altså ikke på ham 😂😂 Men pakket pænt ind til dig i adventsgave 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Pailletkjolen er så fin og festlig😊 til jul skal man bare give den gas! Jeg har selv købt glimmerbukser i år😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Petra

  Den lille sorte blondesag er lige dig. Den lange kommer til at være for tantet. Du et jo ung og må gerne vise ben!!👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Petra

   Jeg er så enig, den kan man også bruge til så meget andet med en andre accessories til 😀

   Mvh. Kathrine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hej Kathrine.
  Hold kæft! hvor ser du godt ud på det billede!! 😀
  Altså, den lille sorte, går man jo aldrig galt i byen med 😉
  Denne her, kunne jeg godt lige se dig i -https://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/t%C3%B8j/festkjoler/nly-trend-917/decorated-dress-919976-0014/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine

   Tusind tak! 😀
   Det er jeg bare så enig i! Men kan godt følge nogle af de andre, som skriver, at farve også er godt. Hmm 🙂

   Den er virkelig også flot 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nysgerrig

  Kan Michael ikke også skrive et indslag til hvad en mand skal have på af tøj til julefrokost?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Meget gerne! Jeg tror faktisk, at vi snart smutter på en shopping-tur, så må vi lige få taget nogle billeder der 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du stand-up komiker?