Status: Hvor er vi nu?

Det I ikke så på tv – del 1

Foto: Martin Jørgensen

Det er umuligt for DR at få alt med på tv. I ser måske kun 1% af alt det materiale, der er blevet filmet. Og så er der jo også alt det, som slet ikke blev fanget på kamera. Så her er en gennemgang af de sjoveste eller sødeste øjeblikke fra vores bryllupsdag og -morgen, som I gik glip af.

I kan også se frem til del 2 i morgen, hvor I får mulighed for at læse om… da-da-da, vores bryllupsrejse i Edinburgh!

Vi måtte ikke snakke sammen
Ligesom Romeo og Julie blev vi helt i starten holdt adskilt fra hinanden… Lige efter vielsen og underskrivelsen af ægteskabspagten blev vi ført ind i en minibus, hvor vi var separeret af fem sæders længde. Kathrine sad forrest, jeg sad helt bagerst. Vi skulle hen til en park for at få taget bryllupsbilleder.

De ‘voksne’ ville gerne have, at vi ikke snakkede sammen, før der var kameraer på. De ville gerne fange de første magiske og/eller akavede øjeblikke mellem os til tv. Det kunne vi ikke bebrejde dem. Men så blev det hele gjort værre af, at vi ikke kunne finde hen til parken, så vi endte med at sidde i minibussen i 40 minutter!

Vi var i dén grad på en “high”, så det var meget hårdt for os som nygifte ikke at måtte stille hinanden spørgsmål eller holde i hånd. Jeg havde lige mødt dette menneske, som eftersigende skulle være mit PERFEKTE match – så WTF. Vi kunne da heller ikke lade være med at udveksle blikke. Allerede på dette tidspunkt var der opstået en god kemi mellem os til trods for stilheden. Vi var i hvert fald meget ivrige efter at søge kontakt med hinanden.

‘Du er stadig lige så smuk som første gang, jeg mødte dig’
Vi spoler frem til bryllupsmiddagen. For her går man glip af rigtig meget på tv. Vores venner og familie havde forberedt en hel masse sjove og rørende indslag, som I desværre ikke får lov at se.

Blandt andet hev mine venner mig med op “på scenen” for at synge Five’s “Keep On Moving”. I min gruppe af tætte drengevenner har vi nemlig en tradition med altid at skulle optræde med sang til enhver festlig lejlighed. På den måde har vi et slags “boy band” kørende. Bandet hedder The Yarmouth Boyz – opkaldt efter den gade, vi engang alle boede på i San Diego. Vores performance var selvfølgelig en kæmpesucces. Halvdelen af rummet havde deres smartphones fremme for at optage, og jeg ved også, at produktionen stærkt overvejede at tage det med i programmet, men i sidste ende måtte klippe det ud. Ærgerligt!

Men ikke mindst så holdt både jeg og Kathrine en tale. Ja, også Kathrine! Det så man ikke på tv, selvom den var mega god.

Den største kriminelle handling i denne sammenhæng er dog, at min tale blev cuttet væsentligt ned – og at min joke slet ikke kom med! Her et kort udklip fra min tale:

Nu er den store dag endelig kommet – vi er blevet et ægtepar, partners in crime, et team. Det er lidt sindssygt, men det er også ret fantastisk. Og hvad der er endnu mere fantastisk er, at du efter al den her tid stadig er lige så smuk som første gang, jeg mødte dig.

Faktisk har Ekstra Bladet bragt begge vores taler i fuld længde – altså på tekst. Dem kan I læse her. På et senere tidspunkt tænker vi også at lave et indlæg om dét at skulle skrive en bryllupstale. Hvis I selv har gode råd hertil, så del dem gerne med os, så ville vi elske at flette dem ind!

Vi hygger os med rollespils-brætspillet “Fog of Love”

No f’in way – det passer ikke?!
Både på vores bryllupsdag og igen om morgenen efter skete der et vildt tilfælde. Som taget ud af en film – og hvor man bare tænker “it was meant to be”. Når jeg fortæller om det nu, så vil I også tænke: Stop, det passer simpelthen ikke. Men jo, det gør det!

The first crazy coincidence: Jeg skrev først min tale aftenen før brylluppet. Jeg var mega træt og spændt og endte med kun at få 3 timers søvn, fordi jeg blev oppe for at øve den indtil, at jeg kunne den udenad. Idet jeg ikke vidste, hvem jeg skulle giftes med, havde jeg i talen skrevet: “[Indsæt navn]”. MEN – når jeg skulle øve den igennem, så flød det ikke så godt at sige “indsæt navn”, så jeg valgte bare at bruge et tilfældigt navn for flowets skyld.

Og ja, I har nok gættet det. Det navn, jeg øvede med, var Kathrine. Sindssygt! Jeg er i øvrigt en kæmpe freak omkring navne, så jeg var også ret lettet over, at hun faktisk havde et så kønt navn.

The second crazy coincidence: I programmet ser man os ikke give hinanden morgengaver. Kathrine gav mig to gaver. Den ene var to vinflasker – en som er bedst om et år og en som bliver bedre med tiden. En dejlig symbolsk gave. Og en gave som nu har tvunget mig til at lære at drikke vin – åh nej! Derudover gav hun mig også en æske med 20 sedler, hvor der stod ting, som jeg kunne gøre for at gøre hende glad – samt en æske mere med 20 tomme sedler, som jeg så også kunne fylde ud. På den måde kunne vi også lære noget mere om hinanden. Den første seddel, jeg åbner, er “Dårlige ord-puns”… Ej men, match made in heaven!

… Okay, men hvad er det skøre tilfælde så? Det var den ene af mine gaver – et guldarmbånd med en sten i. Kathrine havde nemlig kigget på selvsamme armbånd en uge før brylluppet! Hun var i færd med at shoppe efter guldsmykker, der kunne matche den guldring, hun snart skulle have på. Så af alle mulige smykker i hele verden, jeg kunne have valgt, endte det simpelthen med den.

Så gav jeg i øvrigt også en anden gave til Kathrine. Et rollespils-brætspil der handler om kærlighed: “Fog of Love”. Også med den gave ramte jeg plet, da det viser sig, at Kathrine og hendes venner og familie er store brætspilsentusiaster. Man skulle jo tro, produktionen havde været indeover!

44 kommentarer

 • Nina

  Kære Katherine.

  Hvor købte du de øl, hvor den var bedst om et år og den anden blev bedre med tiden?

  mvh Nina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nina

   Det er nu rødvin, men det er købt ved Vinspecialisten i Silkeborg. Det var ikke en “pakke”, men de kan sammensætte det for dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej Michael

  Du er skøn.

  Hvordan holder du dit skæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej S

   Tak! Haha, jeg kan desværre ikke tage alt for meget credit for mit velholdte skæg, selvom jeg klart vil begynde at øve mig på at kunne holde det rigtig godt selv. Men lige i øjeblikket tager jeg til en barber engang hver anden måned, og så forsøger jeg at holde nogenlunde samme linje, indtil jeg næste gang tager til barberen, som så redder det igen 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej i to turdelduer. I er så fantastisk søde begge to, og klæder hinanden. Jeg har stemt på at i blev dem der holdt sammen fra første udsendelse.
  Hjertelig tillykke med brylluppet.
  Kirstine❤️🇩🇰❤️🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Kirstine

   Tusind tak! Og fedt at du meget tidligt troede på os! Det har bare været så dejligt at se og mærke folks opbakning 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andy

  I er et sødt par, men sandheden er at du Michael kunne være matchet med et hav af kvinder med stor succes til følge, fordi du er så sympatisk og rummelig…har en ven præcis som dig…fuldstændig samme case, men dejligt I er lykkelige…jeg håber I bliver sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Andy

   Tak skal du have – jeg sætter meget pris på de søde ord :D. Og ja, vi er SÅ lykkelige! Du må hilse din ven og sige, jeg håber på det bedste for ham – han lyder som en god fyr.

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  ååh, hvor vi heppede på jer og håbede for jer i alle programmer. Stor var glæden, da vores forventninger blev indfriet. Ønsker jer alt godt i fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Sabina

   Hvor er du sød – tak skal du have! Jeg er selvfølgelig også enormt glad for, at vi kunne indfrie forventningerne 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjarne

  Hvad skal man sige 😊 Bare synet af jer begge siger alt ❤ “At turde er at miste fodfæstet for en stund! IKKE at turde, er at miste sig selv!” I fællesskab turde i begge tage skridtet. Begge med alvorlige ting i rygsækken. Kunne I tømme lidt af indholdet for hinanden og hjælpe hinanden med at slæbe resten?? JA!!!!! GU KU I SÅ 😊 Glæder mig SÅ meget til at følge årets par 🤗 TILLYKKE

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Bjarne

   Godt citat – og jeg er fuldstændig enig! Vi er så glade for, at vi kunne formå at åbne op for hinanden og give det en reel chance. Det har jo paid off big time. Vi håber på ikke at skuffe, og at der bliver masser af godt at følge 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina-Mia

  Jeg er pjattet med jer ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Christina-Mia

   Tak! Det er vi da glade for at høre ❤

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Nysgerrig på, hvilke navne, I fandt frem til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Laura

   Vi nåede frem til disse navne:
   1. Severin og Leonora
   2. Cornelius og Veronica

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Mortensen

  Kære begge to.
  Det har været så dejligt at følge jer.
  Ingen pinligheder fra jeres side, men gensidig respekt. Det var dejligt.
  Perfekt I valgte at blive sammen……I er bare så søde.
  De bedste ønsker for jeres fremtid.♥️
  Mvh Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Lene

   Ej men, det er jo dig, der er sød – tusind tak! Vi satser på at gå en meget lys fremtid i møde 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brita-Katrine

  You 2 have a good thing going ♥️♥️♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Brita-Katrine

   Og det har vi bare! ♥️

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Petersen

  Kære søde Michael og Kathrine. Det har været en stor fornøjelse at følge jer på tv – fra starten var I et “match made in heaven”. Særlig den store hensynsfuldhed, I udviste over for hinanden, var så hjertevarmende. Gid lykke og held må følge jer fremover. KH Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Anne

   Mange tak – fra os begge. Vi er glade for, at det virkede som et “match made in heaven”. Det nåede vi i hvert fald også frem til, at det var 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Hvor er det bare dejligt at høre mere om, hvordan det hele har foregået!
  I virker til at være nogle super søde mennesker, og til at I passer rigtig godt sammen.
  Jeg er meget glad på jeres vegne og ønsker jer det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Vibeke

   Tak for de søde komplimenter! Selv Kathrine siger tak – hun er blevet mere vant til dem nu ;). Og jeg er glad for, at det er spændende at læse mere om det hele.

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Yeeees. Har troet på jer siden første udsendelse. Tillykke med kærligheden og jeres nye blog. Dejligt vi må følge med. Og Michael …. du er simpelthen bare for sej at slutte afsnittet af med et frieri. Glæder mig til at følge jeres blog. De bedste ønsker for fremtiden til jer to fantastiske mennesker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Anni

   Dejligt at du har troet på os siden starten! Og tusind tak – jeg var dælme også nervøs under det frieri, skal jeg love for, men det skulle jo bare til 😉

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs

  Stort tillykke med kærligheden I to ❤️
  Måtte da lige knibe en tåre til sidst, da Michael gik på knæ. I har været så skønne at følge! Held og lykke med jeres fremtid sammen – Jeg glæder mig ihvertfald til at følge jer 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Søs

   Mange tak! Jeg bliver helt rørt over, at mit frieri har kunnet røre andre folk derude. Fun fact: Jeg havde et sår på mit knæ i flere dage efter, fordi det var et mega hårdt trægulv, jeg satte mit knæ ned på 😀

   Og fedt at du vil følge med!

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moster Tulle

  Tillykke med jer – dejligt at følge jer og skønt at kunne følge jer her også. Men…hvorfor skriver i “Vinder af Gift ved første blik”. Jeg er med på at i nok føler jer som vindere, men har jeg misset noget ift at der skulle være en vinder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ms Olsen

   De vandt kærligheden…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   True! ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Moster Tulle

   Nej, du har slet ikke misset noget! Det er bare os, der forsøger at være sjove ;). Vigtigst af alt vandt vi jo hinandens hjerter. Og så var vi ikke de eneste vindere heldigvis – shout out til Stefan og Vanessa, som vi knuselsker ❤

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Amen altså… Michael det kan du ikke være bekendt! Jeg er bare ikke særlig romantisk anlagt ( spørg bare min mand 😉 men da du lige kom på knæ til sidst og overraskede alle! Tror nok lige jeg fik en klump i halsen og blød i knæene! I er da et fantastisk par og ønsker jer så meget held og lykke i fremtiden ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Mia

   Haha, det er jeg meget glad for at høre! Tro det eller ej, så havde jeg nok heller ikke beskrevet mig selv som den romantiske type for et år eller to siden, men det krævede jo bare den rette kvinde, før den side af mig kom til overfladen 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Hej i 2
  Stort tillykke i passer så godt sammen
  Det syntes jeg allerede for første gang jeg så jer
  Held og lykke fremover

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Jane

   Mange tak – og fedt at du hurtigt kunne se matchet mellem os! Det kunne jeg i hvert fald også 😉

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Jørgensen

  Tak fordi I skriver denne blog. Megarart og sødt af Jer, at vi får lidt bts indsigt. Jeg ser faktisk aldrig den slags programmer, men jeg så et klip af Jer to og så måtte jeg bare følge med. Åbenlyst rare, kloge og dejlige mennesker begge to! Jeg har tudet flere gange over Jer i dette her forløb og det blev da kun værre/bedre efter i aften. I er kort sagt skidesøde. Glæder mig til at læse mere. Og med de historier Michael har fortalt, ja, så er det da vist skæbnebestemt, at I to skulle have hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Anja

   Jamen, selv tak for at følge med og engagere dig i den. Det er vildt fedt for os at se, der er en interesse! Og tak for alle de søde ord! Yes, skæbnesbestemt indeed!

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Jeg var SÅ glad for at se her til aften, at I valgte, som jeg tror hele Danmarks seerskare også var sikker på! I er fantastiske sammen, og i modsætning til de andre par så man jer jo næsten aldrig uden store smil på læberne – der var bare ingen tvivl om jeres kemi!
  Jeg er så glad for at læse, at det stadig holder og ikke blot var “for kameraernes skyld”, at I sagde ja til hinanden i sidste program (men hvem kunne være i tvivl)! Tillykke med kærligheden, Michael og Kathrine! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Bettina

   Ingen grund til bekymring – det var aldrig for kameraernes skyld. Vi elsker hinanden superhøjt, og du har helt ret i, at vi havde en god kemi hurtigt og brugte langt det meste af forløbet med et kæmpe smil på vores læber 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Stort tillykke med hinanden <3 Har "heppet" på jer hele vejen igennem – I virker bare som nogle utrolig dejlige mennesker <3 Ønsker jer et liv fuld af lykke og kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Hej Molly

   Mega fedt, at du har heppet på os siden starten! Og tak for de søde ord – de varmer meget 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Havde helt ondt i maven inden aftens afsnit🙄 Heldigvis valgte i at blive sammen. I har været så søde og fulde af tillid. I har været skønne at følge. Ønsker jer alt det bedste fremover ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael og Kathrine

   Tusind tak, Jannie! Hvor er det da dejligt, at du har fulgt så spændt med og heppet på os i en sådan grad, du kunne få ondt i maven! Jeg lover, vi nok skal fortsætte med at være søde ved hinanden og leve et skønt liv 😀

   Mvh. Michael

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status: Hvor er vi nu?